Verbouwen in Zuid-Holland

Verbouwen in Zuid-Holland? Aannemersbedrijf C. L. de Boer en Zn. uit Hazerswoude-dorp is uw professionele aannemer voor alle verbouwingswerkzaamheden voor uw huis of bedrijfspand. Kiest u bijvoorbeeld voor een extra leef- en werkruimte in uw woning, dan helpt Aannemersbedrijf C. L. de Boer en Zn. u graag verder. Een dergelijke verbouwing zorgt ervoor dat de waarde van uw woning stijgt. Wij regelen de gehele bouwvergunning en aanvraag zodat u zorgeloos van start kunt gaan. Daarbij vallen alle voorkomende verbouwingswerkzaamheden onder onze verantwoordelijkheid.

Renovaties en verbouwingen in Zuid-Holland

Met een renovatie of verbouwing maakt u de woonwensen voor uw woning of pand werkelijkheid. Als aannemer denken we van eerste plannen tot aan de oplevering met u mee.

Verbouwen door Aannemersbedrijf C. L. de Boer en Zn.

Het verbouwen van uw woning kan een zeer goede investering zijn om uw woning weer geheel aan uw wensen te laten voldoen. Zo hoeft u niet te verhuizen! U kunt denken aan de verbouw van uw keuken of badkamer. Indien nodig regelen wij de tekeningen en de bouwvergunning voor u. Wel zo handig!

Ons werkgebied

Met ons kantoor in uit Hazerswoude-dorp hebben we een centrale ligging waarvandaan we in Nederland klanten in de hele Randstad helpen met verbouwen. Als aannemer kunnen we de hele verbouwing voor onze rekening nemen in de provincies Zuid-Holland, Noord-Holland en Utrecht. Onze collega’s voeren regelmatig verbouwingen uit voor onze klanten in de regio’s Amsterdam, Rotterdam en Utrecht.

Meer weten over verbouwen?

Bel ons via +31 (0)172-58 91 74

Andere werkzaamheden