Aanbouw Zuid-Holland

Op zoek naar een vakkundige partij om een aanbouw in Zuid-Holland te laten plaatsen? Vertrouw het plaatsen van een aanbouw toe aan het ervaren en deskundige team van aannemersbedrijf C. L. de Boer en Zn uit Hazerswoude-dorp. Wij pakken de verbouwing voor uw woning of bedrijfspand professioneel en vakkundig aan en denken van tekeningen tot bouwvergunning en uitvoering met u mee voor het best mogelijke resultaat van uw aanbouw aan huis. Wij zetten uw woonwens met plezier om in extra leef- en werkruimte in uw pand.

Uitbouw woning

Een uitbouw aan huis is een mooie investering om de leef- en werkruimte van uw pand te vergroten en zorgt ervoor dat de waarde van uw woning of pand stijgt. Van serre aanbouw tot lichtstraat uitbouw of erker. Wij hebben ervaringen met uiteenlopende soorten oplossingen om extra ruimte aan uw woning of bedrijfspand toe te voegen. Wij realiseren op regelmatige basis een uitbouw in Zuid-Holland en regio voor onze klanten en zorgen ervoor dat deze naadloos over gaat in het huis. Op effectieve wijze voegen we zo de nodige vierkante meters toe aan uw woonkamer of keuken.

Aanbouw door Aannemersbedrijf C. L. de Boer en Zn.

Aannemersbedrijf C. L. de Boer en Zn. is sinds 1945 actief in nieuwbouw, renovatie en onderhoud van woningen. Aannemersbedrijf C. L. de Boer en Zn. uit Hazerswoude-dorp is uw professionele bouwpartner voor projecten zoals verbouwingen, renovaties en nieuwbouwprojecten.

Ons werkgebied

Met ons kantoor in uit Hazerswoude-dorp hebben we een centrale ligging waarvandaan we klanten in de hele Randstad bedienen. Als aannemer kunnen we een aanbouw realiseren in de provincies Zuid-Holland, Noord-Holland en Utrecht. Onze collega’s zijn dagelijks op pad voor klanten in de regio Amsterdam, Rotterdam en Utrecht.

Wat kost een aanbouw in Zuid-Holland?

Benieuwd naar de kosten voor uw aanbouw aan huis? Neem vrijblijvend contact met ons op om uw plannen met ons te delen en het tarief voor uw aanbouw op te vragen!

Meer weten over aanbouw?

Bel ons via +31 (0)172-58 91 74

Andere werkzaamheden