Dakkapel en opbouw in Zuid-Holland

Dakopbouw of dakkapel in Zuid-Holland nodig? Om uw zolderruimte groter, ruimer en lichter te maken is het plaatsen van een dakkapel een goede oplossing. Wij maken de dakkapelkozijnen van hout en kunststof en plaatsen deze op vakkundige wijze op uw dak. Naast het plaatsen van dakkappelen zijn wij ook bedreven in het maken van een dakopbouw. Door middel van een dakopbouw kunt u met één verbouwing een extra verdieping realiseren op uw woning. Ook hier kunt u kiezen voor kozijnen van hout of kunststof. Wanneer het gewenst is regelt het team van Aannemersbedrijf C.L. de Boer en Zn. deze verbouwing van begin tot eind. Van de eerste tekeningen en de bouwvergunning tot de oplevering.

Dakkapellen

Met een dakkapel transformeert u een krappe zolderruimte zo naar een volwaardige studeer- of extra slaapkamer. Een kamer met voldoende ruimte en licht om van de kamer een goede leefruimte te maken. Bij Aannemersbedrijf C. L. de Boer en Zn. maken we een groot deel van de constructie in onze eigen werkplaats, waardoor we de plaatsing van een dakkapel vaak binnen één dag kunnen realiseren. Zo zit u niet lang in de rommel en kunt u snel beginnen met de inrichting van uw nieuwe kamer.

Dakopbouw

Een stap verder dan een dakkapel is het realiseren van een volledige dakopbouw. Met een dakopbouw kunnen we op een plat dak of schuin dak een gedeeltelijke of volledig nieuwe verdieping bovenop uw huis bouwen. Hiermee wordt de ruimte in huis aanzienlijk vergroot. Aannemersbedrijf C. L. de Boer en Zn. uit Hazerswoude-dorp heeft heel wat jaren ervaring in de bouwwereld en werkt met professionele vakmensen en onderaannemers om de bouw van uw dakopbouw van A tot Z te realiseren.

Aannemersbedrijf C. L. de Boer en Zn: voor uw dakopbouw of dakkapel in Zuid-Holland

Aannemersbedrijf C. L. de Boer en Zn. is sinds 1945 actief in nieuwbouw, renovatie en onderhoud van woningen. We hebben flink wat jaren ervaring met het plaatsen van dakkapellen en dakopbouwen in de Randstad. Het team van Aannemersbedrijf C. L. de Boer en Zn. uit Hazerswoude-dorp is uw professionele en vetrouwbare bouwpartner voor projecten zoals verbouwingen, renovaties en nieuwbouwprojecten.

Ons werkgebied

Met ons kantoor in uit Hazerswoude-dorp hebben we een centrale ligging in Nederland waarvandaan we voor klanten in de hele Randstad bedienen. Als aannemer kunnen we dakkapellen en dakopbouwen voor onze rekening nemen in de provincies Zuid-Holland, Noord-Holland en Utrecht. Onze collega’s plaatsen regelmatig dakkapellen en dakopbouwen voor onze klanten in de regio’s Amsterdam, Rotterdam en Utrecht.

Wat kost een dakkapel of dakopbouw?

De kosten voor een dakkapel of dakopbouw zijn van verschillende factoren afhankelijk. Onder anderen het formaat, de materialen en het type dak spelen een rol hierin. Benieuwd naar de offerte voor uw verbouwplannen? Neem vandaag nog contact op voor meer informatie over de mogelijkheden voor een dakkapel of dakopbouw door Aannemersbedrijf C. L. de Boer en Zn.

Meer weten over dakkapel en opbouw?

Bel ons via +31 (0)172-58 91 74

Andere werkzaamheden