Badkamer verbouwen

Gaat u uw badkamer verbouwen en heeft u een aannemer voor badkamers nodig? Aannemersbedrijf C. L. de Boer en Zn. uit Hazerswoude-dorp zorgt ervoor dat u na een voorspoedige verbouwing of badkamer renovatie kunt genieten van uw nieuwe sanitair. Onze vakmensen zorgen voor een complete renovatie of verbouwing van al uw bad- en sanitaire ruimtes en kunnen op vakkundige wijze uw nieuwe badkamer plaatsen. Een badkamer installeren? Wij verzorgen al het loodgieterswerk, zoals het aanleggen en verplaatsen van waterleidingen en tappunten, maar ook de aanleg van bijvoorbeeld vloerverwarming, elektra, stucwerk, tegelwerk en kitwerk en het plaatsen van wc's, badmeubels en installeren van de douche of het bad.

Badkamer verbouwen zonder zorgen

Wij kunnen als aannemer uw badkamer verbouwen zonder zorgen. Dit alles gebeurt uiteraard altijd in goed overleg met u om ervoor te zorgen dat wij uw droombadkamer maken. Onze vakmensen zorgen voor een complete renovatie of verbouwing van al uw bad- en sanitaire ruimtes. Hierbij verzorgen wij al het loodgieterswerk, zoals het aanleggen en verplaatsen van waterleidingen en tappunten, maar ook de aanleg van bijvoorbeeld vloerverwarming, elektra, stucwerk, tegelwerk en kitwerk. Door onze jarenlange ervaring zorgen wij ervoor dat het hele project zo wordt gepland dat u zo kort mogelijk hinder ondervindt van de verbouwing.

Aannemersbedrijf C. L. de Boer en Zn: de aannemer voor uw badkamer in Zuid-Holland en omgeving

Aannemersbedrijf C. L. de Boer en Zn. is sinds 1945 actief in nieuwbouw, renovatie en onderhoud van woningen. We hebben flink wat jaren ervaring met het verbouwen en plaatsen van nieuwe badkamers in de Randstad. Aannemersbedrijf C. L. de Boer en Zn. uit Hazerswoude-dorp is uw professionele en vetrouwbare bouwpartner voor projecten zoals verbouwingen, renovaties en nieuwbouwprojecten.

Ons werkgebied

Met ons kantoor in uit Hazerswoude-dorp hebben we een centrale ligging waarvandaan we klanten in de hele Randstad bedienen. Als aannemer voor badkamers kunnen we verbouwen in de provincies Zuid-Holland, Noord-Holland en Utrecht. Onze collega’s zijn dagelijks op pad voor klanten in de regio Amsterdam, Rotterdam en Utrecht.

Wat kost een badkamer plaatsen?

Bent u nieuwsgierig naar de kosten voor het plaatsen van uw nieuwe badkamer? Neem vrijblijvend contact met ons op om uw plannen met ons te delen om uw badkamer te verbouwen en ontdek onze prijzen en mogelijkheden in de planning.

Meer weten over badkamers?

Bel ons via +31 (0)172-58 91 74

Andere werkzaamheden