Betonwerk in Zuid-Holland

Wij regelen goed betonwerk in Zuid-Holland en omgeving. Gaat u een nieuwe brug, bedrijfspand, garage of tuinhuis bouwen, dan is het zaak om voor een goede fundering te zorgen. Aannemersbedrijf C. L. de Boer en Zn. uit Hazerswoude-dorp is gespecialiseerd in professionele betonwerken. Professionele betonvloeren, funderingen, betonnen constructie met trap en verdiepingen, betonnen straatmeubilair en ander klein en groot betonwerk realiseren we regelmatig voor onze klanten in de provincies Zuid-Holland, Noord-Holland en Utrecht. Omdat we een all-round aannemersbedrijf zijn, kunnen we u uiteraard ook van dienst zijn bij eventuele overige bouwwerkzaamheden hieromtrent.

De kracht van goed betonwerk

Als u een bouwproject gaat uitvoeren voor uw woning of bedrijfspand, dan is de basis meestal beton. Of het nu gaat om het leggen van een fundering voor een tuinhuis of het creëren van een grote vlakke betonvloer voor uw garage of bedrijfspand. Aannemersbedrijf C. L. de Boer en Zn. uit Hazerswoude-dorp kan u helpen bij de planning en uitvoering ervan. Ook grotere betonnen constructies kunnen door ons worden gerealiseerd. Wilt u betonnen straatmeubilair laten maken of een hele betonnen constructie met trappen en verdiepingen, geen probleem voor C.L. de Boer en Zn..

Betonwerken door Aannemersbedrijf C.L. de Boer en Zn.

Aannemersbedrijf C. L. de Boer en Zn. is sinds 1945 actief in nieuwbouw, renovatie en onderhoud van woningen. We hebben flink wat jaren ervaring met het verbouwen en plaatsen van nieuwe badkamers in de Randstad. Aannemersbedrijf C. L. de Boer en Zn. uit Hazerswoude-dorp is uw professionele en betrouwbare bouwpartner voor projecten zoals verbouwingen, renovaties en nieuwbouwprojecten.

Ons werkgebied

Met ons kantoor in uit Hazerswoude-dorp hebben we een centrale ligging waarvandaan we voor betonwerk in Nederland klanten in de hele Randstad bedienen. Als aannemer kunnen we betonwerk voor onze rekening nemen in de provincies Zuid-Holland, Noord-Holland en Utrecht. Onze collega’s voeren regelmatig betonwerken uit voor onze klanten in de regio’s Amsterdam, Rotterdam en Utrecht.

Meer weten over betonwerken?

Bel ons via +31 (0)172-58 91 74

Andere werkzaamheden