Professionele bouw van uw dakkapel of dakopbouw in de regio Hazerswoude-dorp

Neem contact op

Om uw zolderruimte groter, ruimer en lichter te maken is het plaatsen van een dakkapel een goede oplossing. Wij maken de dakkapelkozijnen van hout en kunststof. Door middel van een dakopbouw kunt u bijvoorbeeld een extra verdieping realiseren op uw woning. Ook hier kunt u kiezen voor kozijnen van hout of kunststof. Wanneer het nodig is regelen wij de tekeningen en de bouwvergunning voor u.

Maak een afspraak

Dakkapellen

Met een dakkapel maakt u binnen de kortste keren van uw krappe zolderruimte een volwaardige studeer- of slaapkamer, met genoeg ruimte en licht om echt van de kamer te genieten. Bij Aannemersbedrijf C. L. de Boer en Zn. maken we een groot deel van de constructie in onze eigen werkplaats, waardoor we de plaatsing van een dakkapel vaak binnen één dag kunnen realiseren. Zo zit u niet lang in de rommel en kunt u snel beginnen met de inrichting van uw nieuwe kamer.

Maak een afspraak

Dakopbouw

Een stap verder dan een dakkapel is een volledige dakopbouw. We bouwen in principe een volledig nieuwe verdieping bovenop uw huis. Aannemersbedrijf C. L. de Boer en Zn. uit Hazerswoude-dorp heeft vele jaren ervaring in de bouwwereld en werkt met professionele vakmensen en onderaannemers om de bouw van uw dakopbouw helemaal van A tot Z op zich te nemen. Neem vandaag nog contact op voor meer informatie over de mogelijkheden.