Laat uw badkamer verbouwen door de professionals uit Hazerswoude-dorp

Neem contact op

Aannemersbedrijf C. L. de Boer en Zn. uit Hazerswoude-dorp kan u helpen met de verbouwing van uw badkamer of toilet door het gehele project op zich te nemen. Zo bent u verzekerd van ons vakmanschap en hoeft u zich nergens druk om te maken. Wij hebben veel specialisten in huis en werken met vertrouwde onderaannemers. Maak vandaag nog een afspraak voor een vrijblijvende offerte.

Een nieuwe badkamer zonder rommel en zorgen

Aannemersbedrijf C. L. de Boer en Zn. uit Hazerswoude-dorp zorgt ervoor dat u binnen de kortste keren kunt genieten van uw nieuwe badkamer. Onze vakmensen zorgen voor een complete renovatie of verbouwing van al uw bad- en sanitaire ruimtes. Hierbij verzorgen wij al het loodgieterswerk, zoals het aanleggen en verplaatsen van waterleidingen en tappunten, maar ook de aanleg van bijvoorbeeld vloerverwarming, elektra, stucwerk, tegelwerk en kitwerk. Daarnaast maken we zelfs meubels op maat voor u.

 

Dit alles gebeurt uiteraard in goed overleg met u om ervoor te zorgen dat wij uw droombadkamer maken. En door onze jarenlange ervaring zorgen wij ervoor dat het hele project zo wordt gepland dat u zo kort mogelijk hinder ondervindt van de verbouwing.