Verbouwingen in en rondom Hazerswoude door C. L. de Boer & Zn

Aannemersbedrijf C. L. de Boer & Zn is sinds 1945 actief in nieuwbouw, renovatie en onderhoud van woningen. Onze werkzaamheden bestaan uit dakkapellen plaatsen, daken op- en uitbouwen, tegelwerk, badkamers en metselwerk. Kozijnen, ramen en deuren maken wij in eigen werkplaats. In geheel Zuid-Holland werken wij in de utiliteitsbouw voor bedrijfspanden, kantoren en winkels.

Heeft u speciale wensen als het gaat om verbouwingen binnen en buiten uw huis of bedrijf? Ons deskundige team staat voor u klaar om uw opdracht te voltooien. Wij denken altijd met u mee en kijken met een professionele blik naar al uw verbouwingen. Heeft u vragen over verbouwingen of denkt u aan nieuwbouw? Neem dan direct contact op voor meer informatie en een vrijblijvende offerte. 

Nieuwbouw in Hazerswoude en omstreken

Wij helpen u graag met het bedenken van projecten voor uw nieuwbouw. Heeft u speciale wensen tijdens de nieuwbouw dan geeft u die direct bij ons aan zodat wij ernaar kunnen kijken en u adviseren. Wij nemen eerst alles met u door, vervolgens kunt u altijd de voortgang zien van het bouwproces op de bouwplaats. Zo blijft u altijd betrokken bij het bouwproces. 

Aannemersbedrijf Hazerswoude

Diensten

     

Aannemersbedrijf Hazerswoude

Projecten

    

Nieuws

  

Aannemersbedrijf C. L. de Boer & Zn verzorgt ook bouwaanvragen en vergunningen en geeft vrijblijvend deskundig advies en offerte.

Aannemersbedrijf C.L. de Boer & Zn voor nieuwbouw en verbouwingen

Wij beschikken over een eigen wagenpark, waaronder een vrachtwagen met kraan en diverse bedrijfsbussen, die voor uw verbouwing of project ter beschikking staan. Tevens hebben wij een goed uitgeruste machinale timmerwerkplaats waar alle ramen, kozijnen, deuren, trappen en bekistingsmallen worden vervaardigd.