Alle nieuwbouw en verbouwingswerkzaamheden onder één dak

Kiest u bijvoorbeeld voor een extra leef-en werkruimte in uw woning dan helpt Aannemersbedrijf C. L. de Boer & Zn u verder. Deze verbouwing zorgt ervoor dat de waarde van uw woning stijgt. Wij regelen de gehele bouwvergunning en aanvraag zodat u zorgeloos van start kunt gaan. Compleet renoveren van woningen in Hazerswoude en omstreken doen wij al sinds 1945. Daarbij vallen alle voorkomende verbouwingswerkzaamheden onder onze verantwoordelijkheid. 

Aannemersbedrijf Hazerswoude

Onderhoud en renovatie

Kozijnen vergen over het algemeen veel onderhoud en vertonen vaak al gauw gebreken. Daarom bieden wij u de mogelijkheid voor het herstellen en/of vervangen van de gevelkozijnen in hout of kunststof. Tevens kunnen wij u van dienst zijn bij het vervangen van ramen en deuren, gevelbekleding, dakpannen of het herstellen van schoorstenen. Goed onderhoud betekent namelijk langer woonplezier en behoud van de waarde van uw woning.

Aannemersbedrijf Hazerswoude

Aanbouw en verbouw

Het aanbouwen of verbouwen van uw woning kan een zeer goede verandering zijn om uw woning weer geheel aan uw wensen te laten voldoen. U kunt hierbij denken aan een aanbouw zoals erker en serre. Deze geven een verruiming van uw woonkamer. Ook kunt u denken aan de verbouw van uw keuken of badkamer. Indien nodig regelen wij de tekeningen en de bouwvergunning voor u.

Aannemersbedrijf Hazerswoude

Dakkapellen en dakopbouw

Om uw zolderruimte groter, ruimer en lichter te maken is het plaatsen van een dakkapel een goede oplossing. Wij maken de dakkapelkozijnen van hout en kunststof. Door middel van een dakopbouw kunt u bijvoorbeeld een extra verdieping realiseren op uw woning. Ook hier kunt u kiezen voor kozijnen van hout of kunststof. Wanneer het nodig is regelen wij de tekeningen en de bouwvergunning voor u.

Aannemersbedrijf Hazerswoude

Nieuwbouw

Aannemersbedrijf C. L. de Boer & Zn realiseert uw 
nieuwbouwprojecten, zowel particuliere woningbouw als utiliteitsbouw. Wij zijn u al tijdens de ontwerpfase graag van dienst. Wilt u meer informatie over nieuwbouw van huizen, loodsen, kantoren en bruggen dan kunt u altijd contact met ons opnemen. U krijgt professioneel advies en informatie rekening houdend met uw individuele wensen.